Mijn tuin in de maand mei

We hebben al heel wat keren lekker in de tuin gegeten. Met een meegebrachte lunch of een goodbye- party. Lees hier hoe het gaat met de tuin van overvloed in mei.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als nederlands

Eerste lustrum: 5 jaar leven met een leefregel en nu?

Lente 2019,

We staan op het punt om van Osijek, Kroatië, terug naar Nederland te verhuizen. Het is onze vijfde internationale verhuizing in vijftien jaar tijd. Ik zou het verhuizen met ons gezin toch onder de knie moeten hebben. Nee!

Verlang je naar rust en ritme in je werk?

Je kent die clichés wel, over hard werken, over ‘lekker knallen’ en de ‘beuk erin’. Maar als je aan het eind van de dag uitgeput op de bank ligt vraag je je af of het ook anders kan en beter. Beter voor jezelf, voor je geliefden. En voor je onderneming.

Graag nodigen we je uit voor een 1 daagse training: Houvast voor ondernemers en ontdek de stille kracht van werken vanuit rust en met aandacht.

Hoe was de onthulling van de tuin? (fotoblog)

En toen werd de tuin officieel geopend onder het genot van verse kruidenthee uit Emma’s oma’s thermoskan. Zelfgebakken cake en brownies en veel leuke mensen maakten het geheel af. Lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als nederlands

Gastblog door Hannah over het retraite op Nieuw Sion

Hannah schrijft: “Het was echt een onwijs heerlijk weekend waarin ik vanuit mijn drukke leven ineens in een heel rustige andere wereld terecht kwam. Elke dag deden we mee met de gebedstijden in de kapel waarbij Taizé liederen gezongen werden. En…. lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als nederlands

De onthulling van de tuin

Op maandag 1 april om 15.00 is de onthulling van de naam van de tuin en jij bent van harte welkom om erbij te zijn. Wel graag even laten weten of je komt, dan weet ik de maat van de theepot wel te vinden.