Boek Levensregel

Direct bestellen? Dat kan hier 

Eerst verder lezen:

Het werkboek: Hoe vind ik rust? is geschreven in december 2022 in de bergen van Oostenrijk waar ik me een week terugtrok in een kluis in een volledig stilte klooster.

Ik vroeg me af: Hoe kan ik elementen van deze plek meenemen naar de hectiek van het leven van alledag? Tijdens de retraites neem ik elementen uit het kloosterleven en maak de vertaalslag naar het gewone leven van alledag.

In het werkboek kun je direct aan de slag met het ontwikkelen van je Persoonlijke Levensregel en bied ik je een handvat door middel van werkbladen zodat je het praktisch kunt implementeren in je eigen leven.

Je kunt het werkboek prima zelfstandig doornemen, maar een retraite heeft wel meerwaarde omdat je dan met een groep bent en ervaringen uitwisselt. Ik kies er altijd voor om de groep niet te groot te maken. Met 7 mensen ontstaat er een groepsgevoel, verdieping en diepgang voor je persoonlijke proces. Ook de kloosterverhalen die ik vertel, staan niet in dit werkboek.

Wil je met intentie, net als ik dagelijks leven met een levensregel buiten het klooster? Dan is het aan te bevelen om contact op te nemen voor een Persoonlijk Begeleid Levensregel Traject.

Wat lezers vinden:

Je schrijft mooi” Peter Henk Steenhuis; filosofie redacteur bij dagblad Trouw.

Wat een verschil! Beginnen en eindigen vanuit rust. Ik snap niet hoe ik het altijd zonder deed!” Magda, een retraite gast op het retraite over een Levensregel?

Ik waardeer je rijpheid en hoe je je leven leeft met Gods Woord in gedachten.” Brenda Yang

Janneke, woont onder de mensen. Ze claimt, accepteert, heeft lief, eert en vergeeft alles wat mooi en gebroken is in de verhalen van mensen.“Hye-Jin, friend and prayer comrade from Toronto.

Over de auteur:

Janneke Huisman-Karels is sinds 2001 getrouwd met Jelle Huisman en moeder van vier kinderen met wie ze in vier landen woonde. Geboren in Veenendaal in een groot gezin leerde ze dat er altijd ruimte is voor meer mensen. Rond een keukentafel voelt ze zich het meest thuis, op zoek naar Gods vingerafdruk in verhalen van mensen. Ze blogt sinds 2013 op JannekeOnderweg.nl Sinds 2018 organiseert ze in binnen- en buitenland retraites met een monastieke twist.

Bestellen:

Levensregelwerkboek (Gratis bij een retraite)

Het lijkt me mooi om met je aan tafel te zitten, schroom niet om vrijblijvend contact met me op te nemen. Jannekeonderweg.nl/contact