Voor wie is een Levensregel?

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

In’t kort: voor iedereen is het goed om eens even op een afstandje naar je leven te kijken en na te denken of je aan het doen bent, waarom je op deze aarde bent of dat het bijsturing vraagt.

Maar in het bijzonder voor mensen die te maken hebben met een grote verandering in hun leven.

Of als je te maken hebt met langdurig onder druk leven. Het maakt niet uit of je de sandwichgeneratie bent, mantelzorg verleent, midden in het leven staat en veel rollen op je bord hebt. Of gewoon een druk en vol leven hebt door welke omstandigheden dan ook. Langdurig onder druk leven vraagt om extra zelf zorg.

Of voor mensen die -eindelijk- pro-actief, weleens zelf het roer in eigen hand willen nemen (met God, overigens) in plaats van voortdurend te reageren op veranderingen van buitenaf.

Werkboek: Levensregel Houvast

Er zijn drie opties:

1. Bestel het werkboek. Misschien is zelfstandig het werkboek “Hoe vind ik rust” De Levensregel Houvast zelfstandig doornemen wel genoeg.

Bestel hier het boek: http://Jannekeonderweg.nl/boek

2. Volg een Persoonlijk Begeleid Levensregel Traject van zes weken wat de ideale tijd is om een gedragsverandering in gang te zetten. Lees hier meer.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een afspraak: Jannekeonderweg.nl/contact

3. Kom naar een Klooster Retraite Weekend. Vind je een Traject iets teveel van het goede en trek je je liever met een groep van zeven anderen terug in klooster Nieuw Sion waar je je eigen Levensregel schrijft en verder zelf aan de slag gaat? Lees hier dan meer. Voor dit jaar zit het vol, maar zou je graag volgend jaar eens mee gaan, laat het even weten, dan voeg ik je toe aan de wachtlijst. Bij 6 mensen komt er een nieuwe datum. Je kunt ook zelf een groep samenstellen. Dan regel ik een groepskorting.

Hier kun je je aanmelden voor een klooster retraite: Jannekeonderweg.nl/welkom

Note: Het werkboek krijg je gratis toegestuurd bij aanmelding van een retraite. Het lijkt me mooi om met jouw op te trekken.

Stel vrijblijvend een vraag: Jannekeonderweg.nl/contact