Het einde van de 100-dagen-reis (plus filmclip)

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

Hoi!

Het is vreemd: maar de 100-dagen reis is over. Het begon eind mei met het opruimen en leeghalen van ons huis in Osijek. En nu zijn we geland in ons tijdelijke onderkomen. Het voelde zeker als een pilgrimage. Een dagelijks opnemen van de taken die er die dag te doen waren. Wat een geregel! Ik heb genoten van het actief op zoek gaan naar schoonheid voor elke dag. Wat kan instagram een leuk gereedschap zijn als je het weet te gebruiken. Op de eerste dag deelde ik deze regels en ik deel ze hier ook maar gewoon:

A 100-day journey.

It’s the beginning of a journey
One that starts in Osijek
One through many countries
And endless kilometers

May God hold us in the palm of His hand

And may we -at peace-
Arrive at our destination.

Many questions are unanswered.
But one thing is as clear as crystal:

Blessed are those who
Put their trust in God.

Journey with me?#theworldaroundmytable#100dayjourney#day100!

We veranderden taal, land, eetgewoonten en nog heel wat andere dingen. We zijn heel dankbaar voor veel doorbraken op allerlei gebied. Hierbij een kleine indruk met wat blogs en vergeet vooral niet naar de fotocollage te kijken op Instagram.

 • De verhuizing, het afscheid en het nieuw vorm geven van Jelle’s taken.
 • Een hoogtepunt deze zomer: Met je gezin het klooster in.
 • Het nachtje in Oost-Duitsland bij collega’ s.
 • Landen in het rustige Randwijk  Het weerzien van oude contacten.
 • De zoektocht naar vier verschillende scholen, een huis, een auto, een deeltijd baan voor mij. Vertrouwen, actie ondernemen, loslaten en weer over nieuw beginnen. Nooit een makkelijke, maar wel een goede les onderweg.  A never easy lesson!
 • De auto die total loss is, maar het aanbod van een passende tweedehands auto in de familie.
 • De reis naar Duitsland waar we workshops hielden en genoten van de contacten met andere zendingsgezinnen.

Klik op bovenstaande vetgedrukte link en je ziet een fotoverslagje van de 100-dagen-reis. Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik deed tijdens het bij elkaar verzamelen.

En laat me gerust weten waar jij deze dagen mee bezig bent. Ik ben nog niet helemaal bij met e-mail, maar ik hoop zeker te reageren. Vroeg of later;-)

Tot slot: Meestal vraag ik hier niet voor gebed, maar dit keer maak ik een uitzondering:

Blijf alsjeblieft bidden voor leiding en duidelijkheid met betrekking tot ons volgende huis. We zijn erg dankbaar dat we hier in Randwijk konden landen, maar het is nu ook tijd om verder te trekken, nu de pastorie klaargemaakt wordt voor de te beroepen predikant. Een huurhuis vinden kan in onze beleving een flinke uitdaging zijn. We weten en vertrouwen erop dat God iets passend voor ons klaar maakt. Eben- Haezer tenslotte. Tot hiertoe heeft God geholpen. Van de week was dit onze dagtekst en voor nu ons houvast:

Zie, Ik zend een engel voor je uit om je onderweg te bewaken

en je naar de plaats te brengen die ik heb voorbereid.

Besteed aandacht aan hem en luister naar wat hij zegt. ”

Ex. 23:20,21

Groetjes, Janneke

3 reacties

 1. Hoi Janneke, wat leuk om hier Jou verhalen te lezen. Super zoals jij en je gezin dit avontuur zijn aangegaan. Lees graag je verhalen mee, op dit blog .
  Succes Janneke 🙏

  1. Hoi Wilma, Ja, het is geen klein dingetje… we zijn blij voor wat we mee hebben mogen maken! Leuk je hier tegen te komen. Welkom in de blog groep!

Reacties zijn gesloten.