100 dagen onderweg (+filmpje)

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands
https://youtu.be/Ev9sCZJLrIk

In de komende 100 dagen gaan er op zijn minst drie dingen veranderen in ons huishouden:

  1. We mogen ons bezit van 196 vierkante meter terugdringen naar 16 vierkante meter.
  2. We reizen door meer landen dan we op twee handen kunnen tellen.
  3. We veranderen van taal, school, land, eetgewoonten en nog wat details.
Onze tafel verhuist van Zuid- Oost naar Noord-West Europa.

Toen ik vanmorgen de gootsteenbak stond schoon te maken bedacht ik me dat dit allemaal staat te gebeuren tussen deze laatste dagen van mei tot de eerste dagen van september. En ik besloot om er een project van te maken. Het is zo gemakkelijk om door de alledaagse drukte van de details in beslag genomen te worden en het proces zelf over het hoofd te zien. Maar in deze 100 dagen van verandering komt er soms ook zoveel naar de oppervlakte. En nou juist dat wil ik zien en bewust beleven. Dus nodig ik je uit om samen op te reizen:

  • Instagram: Elke dag: Zie schoonheid: 100 dagen op rij neem ik je mee en laat iets moois zien.
  • Blog: Eens per week: Leef bewust: een blogartikel, praktische tips of meer van het verhaal achter de schermen. En vast en zeker wat gedachten over de afgelopen jaren hier in Osijek.
  • Van Mijn Tafel Email: Eens per maand: Een persoonlijke noot met een boeken en filmtip.
  • Facebook: Als er een goed artikel langs komt, deel ik dat hier.

A prayer from Ignatius from Loyola:

Teach us, Lord, 

To serve You, as you deserve,

to give, without counting the costs.

to go into battle, without counting the wounds.

to toil, without finding rest,

to work, without asking for a reward.

Let the fact that we do what we do Your will, 

be a reward.

Zo, ik vind het wel een spannende tijd, maar ik vraag me ook af: waar hou jij je mee bezig en waar zit jij het meest overin in deze 100 dagen, van nu tot september? Reageer gerust en antwoord me per omgaande. (ik beloof je: ik lees het)

Sign up here if you like.

Welkome aan de online tafel. 

en een hartelijke groet, Janneke

Hierbij een fotoverslag van de eerste 50 dagen.