Stilte voor starters

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

stiltevoorstartersoktober-724x1024
Jonneke en ik nodigen je graag uit voor een afwisselend programma in een autentiek dorpje in Hongarije. Er is veel ruimte voor stilte. Tijdens de workshops krijg je handvaten aangereikt om je tijd van stilte te vullen. 
Jonneke een welbekende fotograaf leert je graag wat kneepjes van het vak fotografie.
Nou, dat samen met lekker lokaal eten, en er echt even tussenuit zijn, hopen we voor jou op een bijzondere ervaring waar je nog lang op terug kunt kijken.
Vind je het wat, maar twijfel je nog of het iets voor jou is? Lees dan dit eens en laat je net als wij die het organiseren aanmoedigen door deze spreuk van Kierkegaard:

Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is jezelf verliezen. 

Laat je verrassen door dit retraite. Je kunt me ook altijd even persoonlijk een e-mail sturen als je wel in de toekomst op de hoogte gehouden wilt worden van retraite’s maar dit keer niet mee kunt: Janneke@jhnet.nl
Aanmelden: info@jonneke.nl (Let op de vroegboekkorting;-)
P.s.1 En als je het leuk vindt, kijk dan nog even naar de website die Jelle voor me gebouwd heeft in de kleine uurtjes. Mijn man vanachter de schermen;-)
P.s. 2 De helft van de overgebleven inkomsten gaat naar het onderwijs van onze drie tienermeiden. Zo kunnen we hier in Kroatië ons werk blijven doen.
Hoop je te zien in Hongarije!
Met een vriendelijke groet,
Janneke en Jonneke
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_44