Agenda 2022

Agenda 2022

3 januari 2022 0 Door Janneke Huisman

Plan 2022:

Graag ben ik je gastvrouw op:

Klooster weekenden:

  1. Op 21- 23 januari in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen. (Aanmelding gesloten)
  2. Op verzoek hoop ik van 20- 22 mei nogmaals een weekend te organiseren op Nieuw Sion. Wil jij dat ook? Stel zelf je groep samen en neem contact met me op, dan kijken we samen wat mogelijk is.

Een Individueel Retraite:

Je kunt je Persoonlijke Levensregel maken bijvoorbeeld of het zelfs comibineren met broodbakken!  Mocht je daar belangstelling voor hebben, laat het me dan weten. Dan kijken we samen naar een passende datum en programma invulling en pas ik het helemaal toe op jou wensen. Klik hier voor meer informatie: Een Individueel Retraite,

Of stel me een vraag. Dat kan altijd.

 

Voorjaar 2022:

Spreken voor de jeugdvereniging over Rust, Ruimte en Ritme.

Spreken over mijn boek: http://Jannekeonderweg.nl/boek voor een Bijbelstudiegroep.

Individueel Begeleide Retraites:
Vanaf 1 juni 2021 bied ik op de Bergstraat in Wageningen regelmatig ook individueel begeleide retraites aan. De afgelopen tijd werd ik verschillende keren benaderd met die vraag en dat gaf de doorslag. Bij een individueel retraite is er tijd voor een wandeling, gesprek, een lokale lunch en schrijftijd voor jezelf. Dit kan ook voor jou en je (vriend/vriendin/collega).

Heb je een grote verandering meegemaakt? Of leef je langdurig onder druk? We stellen samen het programma op, al naar gelang jou behoefte, prikken een datum en trekken samen een dag op op de prachtige WerkplekBergstraat.nl

Kleine Groepen Retraites of Intervisie.

Wil je zoiets met je team? Werk je in het buitenland en ben je met elkaar met verlof? Neem contact met me op. Voor kleine specifieke groepen die je zelf samenstelt. Intervisie behoort ook tot de mogelijkheden. We komen bij elkaar op Werkplekbergstraat.nl

Engelstalig Online Retraite:

De Engelstalige Online Retraites hebben inmiddels een maandelijks ritme en een trouwe vaste groep bezoekers. Er zijn ook enkele mensen die zomaar een keertje meedoen. Van Servië tot aan Arizona tot aan Ethiopië en Oostenrijk. Grenzen verdwijnen en toch is er verbinding. Het is bijzonder om mee te maken.

  • Waar: het Wereld Wijde Web en de meest comfortabele plek van je eigen huis.
  • Wat moet ik me daar bij voorstellen?
  • Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Opgave: theworldaroundmytable.com/agenda

Mogelijkheden en Speerpunten:

 

“Isn’t that probably the biggest lesson we have to learn in this pandemic season?

How can we change the sad into something meaningful and therefore beautiful, without hiding the sadness that there is too?

A question that is not easily answered. But we can search for the answer in hidden corners of our lives.

May God grant us the sensitivity to grasp it.” Citaat uit: Into the Unknown.

 

 

Weet je dat dit dag 51-58 van het 100-dagen-100 woorden project. is?  Ik speel hier met een Levensregel. Deze week staat nog een keer de V (van houVast) Verbinding Centraal. Het is Kerstvacantie. Ik ben wat meer Off-line, heb zo meer Verbinding met mijn huisgenoten en zoek Verbinding met jou tijdens een Retraite. Dat lijkt mij nou echt mooi!