Je kunt mee naar een Klooster Retraite op Nieuw Sion

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

Goed nieuws: Ik hoop drie keer per jaar een Klooster Retraite te geven op Nieuw Sion.

Dat was een Heerlijk Stilte-Schrijf Retraite! De werkvormen voor de Stilteblokken geven richting en focus en de Gebedstijden in de oude Kloosterkerk ritme en verdieping. De maaltijden in de Schenkerij maken het geheel tot een feestje!” Zo verwoorde een van de gasten.

Bij de Schenkerij is het een komen en gaan van gasten en voor het gemak werden wij tijdens onze Mei Retraite dagen: “De Zeven Zusters” genoemd.

Wil jij ook een Kloosterretraite ervaren? Stuur me dan direct een mailtje. Dan voeg ik je toe aan de wachtlijst. Meestal zijn de weekenden binnen twee weken nadat ik ze open zet vol. De wachtlijst is dus niet overbodig! (Janneke@jhnet.nl)

WhatsApp Image 2022-05-23 at 21.08.54 (16).jpeg

Het lijkt me mooi om een paar dagen samen op te trekken op deze locatie waar stilte en rust en schoonheid bij elkaar komen.

Fotocredits: Met dank aan Gerda van Lankeren, gast tijdens het mei Retraite 2022

Klik hier om meer te lezen:

Klik hier om je aan te melden:

Klik hier om op de wachtlijst te staan:

P.s. En vergeet nu niet een mailtje te sturen als je op de wachtlijst wilt, let wel: op de wachtlijst staan is nog geen officiële aanmelding, dus ook geen verplichting voor jouw of mij. Als je op de wachtlijst staat, krijg je als eerste een uitnodiging voor een aanmelding bij nieuwe weekenden. Laat het me weten: Janneke@jhnet.nl