Another photo blog (2)

Another photo blog (2)

4 augustus 2015 3 Door admin

Hartelijke groeten uit Osijek allemaal!

Markt in de oude stad/fort.

Markt in de oude stad/fort.

Tiener-dames.

Tiener-dames.

Toch een beetje toeristisch...

Toch een beetje toeristisch…

die man ziet geld aankomen.. en ja, ik heb deze tenor blokfluit gekocht op de markt. Nog zo’n taal frustratie ervaring. Pingelen is hier de kunst van markten. Maar dan moet je een beetje mondig zijn. Nu ben ik dat wel in het Nederlands en ook een mondvol in het engels… maar dit ging me niet goed af. Ik heb ‘m gekocht en ben er erg blij mee. Hij is zo’n 60 jaar oud schatten we. En erop fluiten maakt me heel gelukkig.

IMG_0005-006

Een schattig serviesje, je kunt niet alles meenemen en zo geniet ik er toch van.

Na ons bezoek aan het Romadorp, waar ik verder geen plaatjes maakte, kreeg ik deze groenten mee. Zie je die zwarte tomaten, gekweekt van zaad van de moeder van de vrouw die we bezochten. Ik heb er pompoensoep van gemaakt.

Brownies bakken van dr. Oetker. Met Google Translate…. ze waren heerlijk!

IMG_0160-005

Laurens inspecteerd de zaak. Het ziet er goed uit.

IMG_0214-005

De bermen zijn hier veelzijdig en rijk en worden niet zo kortgewiekt als we gewend zijn. Mooie variatie te zien.

IMG_0505-003

Voorbereidingen voor de UNA bijbel club, een paar uurtjes knippen, en knutselen samen met Nina.

IMG_0511-001

Femke

IMG_0513-002

Marijke

IMG_0516-002

Judith

prachtige zonsondergang, vastgelegd door Judith.