3 x 3 + 1 = 10

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

readingwoman_jacquelyn_bischak
Net voordat ik bij de bakker wegga, roep ik: Volim te!... om er later achter te komen dat dit: Ik hou van je, betekend, in plaats van Vidimo se; Tot ziens! Dit is nog niet de ergste van de taalfouten die we maken, alhoewel deze uiteraard ook desatreuze gevolgen kan hebben…;)
Taallessen, muzieklessen, gym voor Laurens, het reguliere schoolprogramma, bezoeken aan het Romadorp, het maakt inmiddels allemaal deel uit van onze wekelijkse routine.
We zuigen twee verschillende culturen in: De Kroatische cultuur en de Romacultuur, maken fouten. Geen wonder dat we soms gewoon totaal uitgeput naar elkaar zitten te kijken. In elk geval… ik vind het ook leuk om te bloggen en in de kleine uurtjes vond ik dit uit:

De top 3 van 2015

De best gelezen posts van 2015 zijn:

  1. De uitdaging: vluchtelingen in Europa
  2. Verhuizen naar de andere kant van Europa
  3. Vrouwen onder elkaar

De best gewaardeerde posts 2015

Een tijdje geleden vroeg ik welke posts jullie het meest aanspraken in 2015. Hier is de top 3:

  1. Vrouwen onder elkaar
  2. Jongetjes
  3. Thuisonderwijs: leuk of niet?

3 blogs die ik graag lees

Het afgelopen jaar heb ik regelmatig deze blogs gelezen:

  1. Balkan Voices (Melody Wachsmuth)
  2. Every Bitter Thing is Sweet (Sarah Hagerty)
  3. A Soulful Life (Suzy Mae)

En als topper toch wel deze die in deze maanden goed van pas komt;

Ik stop met een groet op de correcte manier: Vidimo se!
Tot ziens!
janneke