Terugblik

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

img_3589
Hiernaast zie je een paar andere teamleden, met hen hebben we Kroatie bezocht.
We hebben in de maand juli vierduizend kilometers gemaakt. Wat hebben we veel gezien en gehoord en geroken. Alle conversaties, kerkdiensten, formele en informele gesprekken wandelingen door straten en steden, tochten door dorpen.
Het is goed geweest. De reis heeft zeker voldaan aan wat we hadden gehoopt. We voelden ons als Abraham die op reis ging, zonder te weten waar het hem in die tijd brengen zou. Zo was het ook met ons. En nu zijn we weer terug. Het leven in Randwijk is alweer in volle gang. En toch is het anders. Anders als ervoor. We hebben mooie lijnen uitgezet met de hoop en in gebed of het mag uitgroeien tot iets moois voor komende generaties Roma. En we hopen jullie op de hoogte te houden als het meer en meer vorm krijgt.
Wat zou het fantastisch zijn als deze pastors die we in de afgelopen weken hebben ontmoet meer Bijbelonderwijs krijgen. Zodat ze in hun eigen taal, voor hun eigen volk, God’s Woord, met meer kennis kunnen vertellen. Laten we hiervoor blijven bidden.
Dank voor jou en uw meeleven. Dank voor alle gebed en steun.
Aan eenieder die dit leest wil ik dit meegeven. Het is een bijbelvers wat Marijke in Canada heeft moeten leren en wat ook niet meer uit ons hoofd ging. Maar juist met ons meereisde. I love this English translation:
But you are a chosen people, a royal priesthood, a holy nation,
people belonging to God that you may declare the praises of Him who called you out of the darkness into his wonderful light.
1 peter 2:9
Tja.. hier samen met jullie in staan, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.