Schoonheid in de lage landen (fotoblog)

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

Het is een kunst op zich om in zo min mogelijk woorden de schoonheid te laten spreken.

Hierbij een impressie van een moeder en dochters dag. Het werd tijd: we hebben wel heel wat steden gezien, maar de Nederlandse steden zijn wat onderbelicht.

Toen we ze pas op een lange autorit oplepelden kwamen we tot deze lijst: Toronto, Londen, Oxford, Brigthon, Antewerpen, St. Nicholas, Erfurt, Karlsruhe, Swabish Gmund, Eisenach, Ohradea, Krakau, Uzgorad, Bill, St.Quentin, Bled, Padua, Zagreb, Sarajevo, Belgrado, Novi Sad, Zadar, Vukovar, Debrecen, Boedapest, Pecs. En gelukkig ook een handvol Nederlandse steden: Arnhem, Utrecht, Groningen, Gouda en Maastricht.

Maar Femke is haar hele leven nog niet in Amsterdam geweest en voor Judith en Marijke was het ook jaren geleden. Dat niet alleen: voordat je uitvliegt, moet je toch op zijn minst het Rijksmuseum een bezoek hebben gebracht vonden wij. En Marijke hoopt aankomende september uit te vliegen. Ze gaat een tussenjaar doen in Oostenrijk.

We genoten intens van de rust in de stad Amsterdam. Deze ongewone tijd met aanpassingen heeft ook zo zijn voordelen. We hebben een keuze gemaakt uit het aanbod van alles wat er te zien is en daarvan hierbij een impressie. Uiteraard in beeld wat er voor mij uitsprong en wellicht herken je dat;-)

Geniet ervan.