My big family/ Ons grote gezin

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

Mijn ouders zijn vandaag 45 jaar getrouwd en daarom hadden we gisteren een slaapfeestje. Totaal onverwacht stonden we met zijn tienen op de stoep! Mijn moeder begon gelijk te tellen en riep in uiterste verbazing: Wat zijn jullie allemaal groot geworden!
En ja.. dat is waar.
Het was een onvergetelijke nacht. Wijn bij maanlicht, inwijding van het nieuwe tuinhuis. Zussen-buikspieroefeningen op de gang terwijl er een gebroederlijke avondwandeling plaats vond, praten tot in de kleine uurtjes en herinneringen ophalen en ook genieten van het feit dat je uitgevlogen bent en in de morgen: verlangen naar je eigen gezin!
IMG_0038
Ik kan alleen maar zeggen dat het heel speciaal was. Ik voel me een diepgezegend mens en hou van mijn familie!
We hebben allemaal wat, we zijn allemaal raar,
en toch zijn we broertjes en zusjes… 
 

7 reacties

  1. super super super! Wat een geweldig goed idee. En wat een lieve mensen…

Reacties zijn gesloten.