Lent: contemplatie in de veertig dagen tijd

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

Hoi lieve lezer,

Er liggen meerdere drafts te wachten om hier te plaatsen, maar vanwege ons levendige leven kom ik er deze dagen niet aan toe om wat klaar te maken. En dat terwijl het vandaag de eerste dag van de veertig – dagen- tijd is!

Graag deel ik daarom dit artikel uit Lazarus: Jos Douma schrijft over Contemplatief Bijbel Lezen en dat doet me denken aan de workshop die ik op de stilte dagen deed: Contemplatief Bijbel Schrijven. Er zijn veel overeenkomsten. Behalve dan dat het schrijven nog een laagje dieper gaat dan het lezen (maar ja, dat is mijn persoonlijke voorkeur;-)

Lees maar gauw verder en laat je inspireren. Ik wens je een mooie veertig dagen tijd toe met een vernieuwd zicht op God. Moge Hij je verrassen in deze weken!

Hierbij het artikel uit Lazarus

Een hartelijke groet, Janneke

Aandachtig kijken. (kleding origineel handgemaakt/habsburgs)