Een hoofdstuk voorgelezen: pijn en schoonheid raken elkaar

Een hoofdstuk voorgelezen: pijn en schoonheid raken elkaar

23 oktober 2020 0 Door Janneke Huisman

Hoi!

Het zou me niet verbazen als we de komende weken weer meer binnen doorbrengen dan ons lief is. Zo krijgen we weer te maken met een situatie waar we volledig de controle over verliezen. Dat deed me denken aan een dag in Osijek. In het boek wat deze weken uitkomt schrijf ik erover en ik besloot het hoofdstuk maar even voor te lezen.

 

Tot 31 oktober kun je het boek met korting bestellen. Je krijgt dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar bij jou thuis op de mat. De eerste 60 exemplaren zijn al verkocht. Leuk hoor, om zoveel email in mijn email box te krijgen! Ik verwacht dat het de eerste week van november bij je binnen is.

Leuk! De on-line boekpresentatie. Terugkijken kan hier.

Hierbij nog een keer de link om het boek te bestellen: http://Jannekeonderweg.nl/boek