Daar gaat ie dan: JannekeOnderweg.nl

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

KLAAR! Vorig jaar voor Sinterklaas gaf Jelle me een blogcursus en deze zomer hebben we dat eens grondig doorgewerkt. Heel wat avond uurtjes hebben we samen op de bank gezeten om de on-line cursus te volgen. En stil zitten is nu eenmaal niet mijn sterkste kant. (De melk voor de yoghurt is nu precies de goede temperatuur en.. en..) Die Jelle heeft weer een hoop geduld met me moeten hebben. De cursus is af en wat we hebben geleerd wordt nu geimplementeerd. Het was erg leuk, leerzaam, en hopelijk wordt het nu nog een stukje professioneler.

Op een gegeven moment vroeg Jelle behoorlijk vertwijfeld: “Heb je op school ook altijd zo slecht stilgezeten?”  Ik zei: ” Oh, het was nog veel erger!” En ik moest denken aan de scene in de Sound of music, als de kapitein aan Mary vraagt: “Have you always been this much trouble at the abby? En Mary geeft als antwoord: “Oh, sir, way more! 

Heel lang durfde ik mezelf geen blogger te noemen. Maar toen ik van de zomer de 50.000 hits haalde, ging ik overstag. Nu kan het wel dacht ik.

Hier voor de stats-lovers nog wat meer statistieken: 5 jaar, 55.000 hits, 307 blogs, waarvan rond de 150 engels, en rond de 150 nederlandse blogs. Volgense de statistieken komen bezoekers uit 109 landen. Rond de 1200 bezoekers per maand en daarmee val ik in de groep *volhouders en  *klein bloggertje. En dat vind ik beide best passend!

Je zult een paar veranderingen merken. Het tweetalige blog wordt nu gesplitst. Je kunt de blog natuurlijk online blijven lezen op: JannekeOnderweg.nlJe kunt je ook aanmelden voor de Engelse of de Nederlandse update, dan krijg eerst een setje e-mails die je in een vogelvlucht meenemen door de afgelopen vijf jaar. En daarna krijg je ongeveer wekelijks een nieuwe blog binnen over ons leven, over Roma, over markten en over stilte en schrijven.

IMG_0049

Elke maand schrijf ik een korte e-mail: Van Mijn Tafel, waarin ik een boeken en film tip doe en iets over de laatste blogs vertel.

Dit is dus een min of meer officieel verhuisbericht:

Vanaf nu kun je me vinden:

JannekeOnderweg.nl

Tot ziens en we houden contact!

Meld je hier aan als je de blogs automatisch wilt ontvangen!

Janneke