Hoe kan ik je helpen?

Gepubliceerd op Gecategoriseerd als nederlands

Regelmatig krijgen we de leuke vraag “hoe kunnen we jullie helpen?”
Een mooie vraag die ons laat zien dat we er niet alleen voor staan.

Hier een paar dingen:
1. Als je ons nog niet maandelijks ondersteunt, zou het mooi zijn als je dat gaat doen. Zelfs een kleine maandelijkse bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd. Hoe breder de achterban, hoe meer draagkracht, wat ook een afspiegeling is van iets Groters. Zonder de 100% dekking van onze kosten leven we krap. Momenteel zitten we op 89% Dat is niet zo fijn. Informatie hierover hier. Ook kun op onze website meer lezen over wat we eigenlijk doen.
2. We hebben inmiddels een juf, maar de kosten van het onderwijs zijn er wel. Zo krijg je in het buitenland geen kinderbijslag. En de subsidie die een Nederlandse school krijgt voor een leerling, ontvangen wij niet. Nu ondervangen we veel met de juf, waar we heel dankbaar voor zijn, maar als Marijke de bovenbouw van het VWO gaat doen, gaat dat via de wereldschool. Kosten: 500,00 per maand.
3. Op de zendingsmiddag 8 april 2017 komt er een cadeautafel, met Home-made producten. Hier kun je een bijdrage aan leveren, bijvoorbeeld: jam, peertjes, appelmoes, iets van handwerken, iets wat je hebt gebakken, noem maar op. Het is de bedoeling dat er een kraam komt met een collectebus tbv. het Romawerk.
potten
5. Er komt ook een boekentafel waarop je je boeken die je niet meer hoeft, kwijt kunt. Leuke kinderboeken zijn ook altijd welkom. Neem ze zelf mee op 8 april of lever ze in op de volgende adressen:
Amersfoort: Bart van den Brink, Barchman Wuytierslaan 3
Heteren: Jan van Voorthuijsen, Bretagnesingel 31
Randwijk: Ellen van Maanen, De Hoeve 3
Veenendaal: Petra de Bruijn, Dr. De Visserstraat 48
Pa en Ma Karels, Stationsstraat 39
Woudenberg Pa Huisman, Vermeerlaan 54
Hartelijk dank voor uw steun!

Deze blogpost is geupdate op 28 maart 2017